TASTY THAI

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 34 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Tasty Thai. Meer weten? Ontdek meer

6 mrt 2024 om 19:57 Was veel te lang ... We waren uitgehongerd ...echt ... En het eten ...zoals altijd ...geweldig...
1 mrt 2024 om 9:40 Het eten was voortreffelijk lekker. Zeker een aanrader. Enkel de levering was 20 minuten later dan gepland.
27 jan 2024 om 10:08 Lekkere, pikante gerechten. De levering liet wel op zich wachten.
2 dec 2023 om 11:51 super lekker eten, bestelling exact op tijd
28 sep 2023 om 12:32 Super lekker, op tiid geleverd , ook de koerier was super vriendelijk.
8 aug 2023 om 11:37 Stipt op tijd, maar dat was het dan ook. Kroepoek lag al een week open denk ik, recht de vuilbak in. Mini loempia's enkel taai deeg en de rest van het eten lauw en smaakloos. Van miserie pot Manna Curry gebruikt. Dit is duidelijk niet meer Reun Thai.
19 jul 2023 om 19:28 Qua smaak ok Enkel wanneer je een gerecht besteld, het erg onduidelijk is of je er nu rijst of noedels bij gaat krijgen. Je krijgt enkel de keuze als dit in extra’s aanduidt, waarvoor je dan extra betaalt. Uiteindelijk heb je dan dubbele bakjes.
30 jun 2023 om 20:45 Mega lekker, warm en vers!!
31 mei 2023 om 20:45 Besteld om 17.38 in Schoten, zou geleverd worden om 19.08, om 20u nog niks gehad… uiteindelijk gemaild dat mijn bestelling geannuleerd werd. Vriendelijk personeel in Antwerpen maar van restaurant in Schoten niks gehoord? Nummer lijkt ook onbestaand.
22 apr 2023 om 8:01 Terwijl ze in de gelmelenstraat zitten , vonden ze de Brechtsebaan in schoten niet . Alle herkenningspunten zoals E 10 plas en de donckers banden , daar hadden ze nog nooit van gehoord . Bijgevolg eten lauw en plak rijst leek wel beton .
2 apr 2023 om 22:31 Niet lekker, sponzig eten en meer dan anderhalf uur moeten wachten. 35 min langer dan voorspelt.